Παλλήνη: 24-5-2020

τους συναδέλφους μας

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/5 ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλέξανδρος Δελμούζος» καλεί όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την κοινωνία να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) στα Προπύλαια την Τρίτη 26 Μαΐου στις 7:00 μμ., για να εκφράσουμε όλοι μαζί την πλήρη αντίθεσή μας στα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας, απαιτώντας:

• Να αποσυρθεί τώρα το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.
  • Να καταργηθεί η απαράδεκτη τροπολογία και να μην εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση της Υπουργού των καμερών για την ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων.
  • Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία.
  • Να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας. Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο.

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                     Σάββας   Σεχίδης