Παλλήνη: 4-3-2020                                                                                           Προς όλους

Αριθμ.Πρωτ.: 28                                                                                τους συναδέλφους μας

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλέξανδρος Δελμούζος» καλοσωρίζει τα προσφυγόπουλα (ασυνόδευτα παιδιά ηλικίας 6 ως 12 ετών) που θα φιλοξενηθούν στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων στο Γέρακα στην περιοχή Δέση.

Καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και κατοίκους της περιοχής να «αγκαλιάσουμε» τα προσφυγόπουλα, απομονώνοντας τυχόν φωνές και δυνάμεις που θα επιχειρήσουν να σπείρουν το μίσος και το ρατσισμό. Έχοντας ζήσει τη φρίκη του πολέμου το ελάχιστο που δικαιούνται τα παιδιά αυτά είναι η φροντίδα, η ασφάλεια και η εκπαιδευτική στήριξη.

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους.

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Σάββας   Σεχίδης                                       Κων/νος Βερέτσος