Αγαπητοί/Αγαπητές, συνάδελφοι.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εθελοντικών αιμοδοσιών των εκπαιδευτικών που διοργανώνει η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής σε συνεργασία με τους συλλόγους των εκπαιδευτικών της περιφέρειάς της και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία για το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλ. Δελμούζος» την:

  • Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024,στο 1ο Δ.Σ. Ραφήνας (Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, Ραφήνα), για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία των περιοχών Νέας Μάκρης, Μαραθώνα, Τύμβου, Γραμματικού, Κάτω Σουλίου, Αγίας Μαρίνας Ν.Μάκρης, Πικερμίου, Αρτέμιδας, Ραφήνας, Γλυκών Νερών, Γέρακα, Παλλήνης, Ανθούσας και Σπάτων. Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/oVUbujuDKjmSPXjd6

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες από 9:00-13.30 και το συνεργείο αιμοδοσίας μπορεί να εξυπηρετήσει 60 άτομα. Η προσέλευση των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί με προκαθορισμένο ραντεβού ανά 15΄, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, για το οποίο οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν στην αίτηση συμμετοχής. Οι αιτήσεις θα γίνουν απευθείας από τους εκπαιδευτικούς και όχι μέσω των σχολείων τους. Πριν την αίτηση, παρακαλούμε να υπάρχει συνεννόηση με τη Δ/νση του σχολείου προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του. Επίσης, συμβουλευτείτε τους λόγους απόρριψης αιμοδοτών (επισυνάπτονται).

Για την καλύτερη οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας ως προς τον αριθμό των αιμοληπτών και την έγκαιρη εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών, δεν θα γίνονται δεκτοί οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Με εκτίμηση,

Ελένη Ζαφειριάδου

ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

health.ed@dipe-anatol.att.sch.gr

τηλ: 214 4089930, εσωτ.709