Με αφορμή τον προβληματισμό και ερωτήματα πολλών συναδέλφων για την   προσέγγιση, ανάλυση και αποτύπωση του φαινομένου της παιδικής παραμέλησης και κακοποίησης, σε συνάρτηση με την εκπαιδευτική διαδικασία και συγκεκριμένα, με τον ρόλο που μπορεί ή καλείται να παίξει ο εκπαιδευτικός σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο σχολικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στις 17:30 μμ -19:30

Οι 3 σύλλογοι Π.Ε. της Α΄Ανατολικής Αττικής « Αλ. Δελμούζος», «Κώστας Σωτηρίου & « Γλυφάδας-Βάρης -Βούλας- Βουλιαγμένης» διοργανώνουν -διαζώσης και ταυτόχρονη διαδικτυακή – εκδήλωση- συζήτηση για τις /τους εκπαιδευτικούς με θέμα την  "Αναγνώριση & διαχείριση περιστατικών κακοποίησης-παραμέλησης"και συγκεκριμένα :  Το φάσμα της κακοποίησης/παραμέλησης. Πώς αναγνωρίζουμε τα σημάδια στην καθημερινή επαφή με τους/τις μαθητές/τριες; Τι μπορούμε να κάνουμε ως εκπαιδευτικοί;

Εισηγήτρια η Κα Μαρία Ψαράκου Ψυχολόγος, MSc Εγκληματολογίαςαπό τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας - Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού

Τη συζήτηση θα συντονίζει η ψυχολόγος σε σχολεία ευθύνης του συλλόγου Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου»Κα Βάλια Μαστροδήμου.

Η δια ζώσης συνάντησή μας θα φιλοξενηθεί στο 1ο Δ.Σ. Παλλήνης (Εθνικής Αντιστάσεως & Μαυρομιχάλη-Παλλήνη)

Η ταυτόχρονη διαδικτυακή θα πραγματοποιηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο.

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 832 0655 2459