Παλλήνη:10-8-2022                                                                                             προς

Αριθμ.Πρωτ.:55                                                                     όλους τους συναδέλφους μας

Το ΔΣ του συλλόγου « Αλέξανδρος Δελμούζος » καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η Η.Δ της Γενικής Συνέλευσης . Η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από την ακρίβεια στα ήδη πρώτης ανάγκης και τις ληστρικές αυξήσεις στην ενέργεια και την θέρμανση περιγράφουν έναν χειμώνα δύσκολο που μας γυρίζει σε μαύρες εποχές της πρόσφατης ιστορίας της χώρας μας. Με την μαζική συμμετοχή μας δίνουμε την απάντηση μας στο οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για την απαξίωση του δημοσίου σχολείου και την επιβολή της αυταρχικής αξιολόγησης του εκπαιδευτικού και της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Ο πρόεδρος                                                                                  Η γραμματέας

Κ. Βερέτσος.                                                                                 Α. Γείτονα