Ο διορισμός τους αποτελεί μια δικαίωση των αγώνων τους που έχουν δώσει τόσα χρόνια από τη θέση του αναπληρωτή. Τίποτα δεν τους

χαρίστηκε από κανέναν !

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε μόνιμους και μαζικούς διορισμούς με μοναδικό κριτήριο την προϋπηρεσία και το βασικό πτυχίο ! Αγωνιζόμαστε για κάλυψη του συνόλου των κενών με μόνιμο προσωπικό !

Το δημόσιο σχολείο όσο και αν απαξιώνεται από την ηγεσία του υπουργείου παιδείας και τα ΜΜΕ στέκεται δίπλα στην οικογένεια παρέχοντας υψηλού επιπέδου μόρφωση μέσα σε αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή .

Σας καλούμε να εγγραφείτε στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών της περιοχής, ανάλογα με την τοποθέτησή σας, και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόβλημα σας απασχολεί σχετικά με την τοποθέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. "ΑΛ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ"
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βερέτσος Κώστας 6972862504 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Πούλος Άγγελος 6932250073 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γείτονα Αργυρώ 6934193340 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΑΜΙΑΣ Καζακίδης Βασίλειος 6944706705 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ Γαλανοπούλου Χαρά 6975865700 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ Ευαγγέλου Παναγιώτης 6945375613 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ Κανδηλώρος Χρήστος 6977531018 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συγχαρητήρια και θερμές ευχές στους νεοδιόριστους συναδέλφους μας !

               Ο Πρόεδρος                                                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

          

         Κων/νος Βερέτσος                                                                                                       Αργυρώ   Γείτονα