Παλλήνη: 13-6-2021

Αριθμ.Πρωτ.: 140

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Αλέξανδρος Δελμούζος χαιρετίζει τη μεγαλειώδη συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 10 Ιουνίου , με αποκορύφωμα την απεργιακή κινητοποίηση των Αθηνών, όπου η μαζικότητα, το πλήθος και η αγωνιστικότητα υπήρξαν πρωτοφανείς !

Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι , στάθηκαν πάνω από τις κομματικά υποκινούμενες συνδικαλιστικές ηγεσίες τους , που το προηγούμενο διάστημα με την στάση τους αποτελούσαν τροχοπέδη στην επιτυχία της απεργίας και πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας διαδηλώνοντας εναντίον του εκτρώματος Χατζηδάκη , που μας γυρνάει στον εργασιακό μεσαίωνα !

Ο αγώνας συνεχίζεται !

Την ερχόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση αψηφώντας την κοινωνία φέρνει το νομοσχέδιο για ψήφιση στην Βουλή . Καλούμε την ΑΔΕΔΥ και την ΔΟΕ να κηρύξουν απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και τους εργαζόμενους να πλημμυρίσουν για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας , γυρνώντας επιδεικτικά την πλάτη τους σε κάθε προσπάθεια των γνωστών εργατοπατέρων να εκμεταλλευθούν την συμμετοχή τους και τον αγώνα τους για προσωπικό κομματικό όφελος .

Ενότητα ~ Αγώνας ~ αλληλεγγύη

  • Κάτω τα χέρια από το 8ωρο και την απεργία
  • Κάτω τα χέρια από τις συλλογικές συμβάσεις
  • Όχι στην κατάργηση του Σ.ΕΠ.Ε.
  • Κάτω τα χέρια από τις κατακτήσεις μας

ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                                           Σάββας   Σεχίδης