Παλλήνη: 6-6-2021

Αριθμ.Πρωτ.: 137

 

Συνδικαλιστική συνδρομή αναπληρωτών και αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ

Η ετήσια συνδρομή για τον σύλλογο εκπαιδευτικών «Αλέξανδρος Δελμούζος» του μεγαλύτερου μέρους των αναπληρωτών και αποσπασμένων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2020-2021 θα εισπράττονταν κατά τις εκλογικές διαδικασίες αντιπροσώπων για τη ΔΟΕ που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούνιο. Επειδή ακυρώθηκε η παραπάνω εκλογική διαδικασία εξαιτίας της πανδημίας καλούμε τους   αναπληρωτές και αποσπασμένους συνάδελφους που δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά για το σχολικό έτος 2020 -2021 να καταθέσουν τη συνδρομή τους ηλεκτρονικά στο λογαριασμό του συλλόγου GR 56 0172 0090 0050 0907 0112 804 στην τράπεζα Πειραιώς γράφοντας στις πληροφορίες: «Συνδρομή σχολικού έτους 2020 -2021 και το Ονοματεπώνυμό τους», ή να τα δώσουν σε μετρητά στον ταμία του συλλόγου Νικολιδάκη Παύλο 7ο Δημοτικό σχολείο Γέρακα ύστερα από επικοινωνία μαζί του στο τηλ 6978327691 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η συνδρομή για τους αναπληρωτές είναι 15 ευρώ και τους αποσπασμένους 30 ευρώ. Η συνδρομή των αναπληρωτών κατατίθεται εξολοκλήρου στη ΔΟΕ.

Ο σύλλογος παρείχε και παρέχει συνδικαλιστική και νομική κάλυψη στους εκπαιδευτικούς που είναι μέλη του. Η ιδιότητα του μέλους διασφαλίζεται μόνο με την οικονομική τακτοποίηση του μέλους.   Οι δύσκολες μέρες που έρχονται με ανοιχτά τα θέματα της απεργίας αποχής από την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας που είναι σε εκκρεμότητα, την ατομική αξιολόγηση που έρχεται, αλλά και τα καθημερινά περιστατικά που καταγράφονται στα σχολεία από μαθητές και γονείς δεν αφήνουν περιθώρια για προσωπικές πορείες έξω από την κάλυψη του συνδικάτου.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι η φωνή σου ακούγεται μέσα από το συνδικάτο. Η δύναμή σου βρίσκεται στο συνδικάτο. Πλήρωσε τη συνδρομή σου στήριξε το συνδικάτο για συνδικαλιστική και νομική κάλυψη.

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                                           Σάββας   Σεχίδης