Παλλήνη 19-3-2024                                                                                                     προς

                                                                             Αρ. Πρ.     21                                                                                                   όλους τους συναδέλφους                                              

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ομόφωνα αποφασίζει τα παρακάτω:

  • Προκηρύσσει στάσεις εργασίας από 1 - 3 ώρες που ξεκινούν από την Τρίτη 19/3 και συνεχίζονται για όσο χρειαστεί (μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η απεργία – αποχή από ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ – ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ) οι οποίες θα αξιοποιούνται σε περίπτωση που οι αξιολογητές προχωράνε σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων. 
  • Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά 100% από τον σύλλογό μας. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα αξιοποιούν τις στάσεις εργασίας να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου.
  • Καλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 27/3/2024 στις 7.30 μμ στο 1ο ΔΣ Παλλήνης ώστε μαζικά να πάρουμεαπόφαση για επαναπροκήρυξη Απεργίας – Αποχήςσε συντονισμό με άλλα σωματεία που έχουν αντίστοιχες αποφάσεις.
  • Καλεί το ΔΣ της ΔΟΕ να κηρύξει άμεσα νέα απεργία – αποχή με τροποποίηση των αιτημάτων και να δώσουν ενιαία πανελλαδική κάλυψη στον κλάδο.Να αναλάβει την ευθύνη ενιαία και πανελλαδικά να καθοδηγήσει τα πρωτοβάθμια σωματεία προκειμένου να κηρύξουν την Απεργία – Αποχήσε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις ΔΙ.ΠΕ./ΔΙ.ΔΕ.

Ενημερώνουμε ότι οι αποφάσεις ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για 3ωρες στάσεις εργασίας από την ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος (Σύμβουλος και Δ/ντής) είναι σε πλήρη ισχύ  και καλύπτουν τους πάντες. Δεν έχει γίνει έως τώρα δικαστική προσφυγή.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3/2024 ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ ΣΤΟ 1Ο ΔΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και συνεχίζεται μέχρι τη νίκη!
Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας θα τα καταφέρουμε ακόμα μια φορά!

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Παναγιώτης Ευαγγέλου

Χαρά Γαλανοπούλου