Παλλήνη:28-9-2023                                                               προς

Αριθμ.Πρωτ.: 135                                                       όλους τους συναδέλφους μας

Όλες και όλοι στην κινητοποίηση κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στα Προπύλαια στις 12.00 . 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 από την ΔΟΕ . Επιπρόσθετα στάση εργασίας από τον σύλλογο από μια έως τρεις ώρες για τους συναδελφους του ολοήμερου προγράμματος .

Το Δ.Σ του συλλόγου « Αλέξανδρος Δελμούζος χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση . της Δ.Ο.Ε. για συμμετοχή στα συλλαλητήρια κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, η Δ.Ο.Ε. προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00.. Επιπρόσθετα το ΔΣ του συλλόγου για να καλύψει τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες του ολοήμερου προγράμματος προκηρύσσει στάση εργασίας από μια έως τρεις ώρες ( καλύπτει και το πρωινό πρόγραμμα 8.15 με 11.00 ) .

Nεοεκλεγέντα  μέλη του ΔΣ  του  συλλόγου