Παλλήνη:24-11-2023                                                                     προς

                   Αριθμ.Πρωτ.: 132                                                         όλους τους συναδέλφους μας

 

Συναδέλφισσες συνάδελφοι ,

Καλούμε τα μέλη μας την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 19.00 στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου εκπαιδευτικών « Αλέξανδρος Δελμούζος » στα γραφεία του συλλόγου στο 1ο δημοτικό Παλλήνης .

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 18.00 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου αποκλειστικά με δια ζώσης διαδικασία .

Συγκεκριμένα :

  1. Τα μέλη μας που εργάζονται σε σχολικές μονάδες ( δημοτικά και νηπιαγωγεία ) του Γέρακα , της Παλλήνης , της Ανθούσας , των Γλυκών Νερών , των Σπάτων και του Πικερμίου ψηφίζουν στο 1ο δημοτικό Παλλήνης το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 18.00.
  2. Τα μέλη μας που εργάζονται σε σχολικές μονάδες ( δημοτικά , νηπιαγωγεία και ειδικά ) της Αρτέμιδας , της Ραφήνας , της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα ψηφίζουν στο 2ο δημοτικό Ραφήνας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 18.00.
  3. 3.Ο σύλλογος δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να επιλέξουν εκλογικό κέντρο διαφορετικό από αυτό που ανήκει η σχολική τους μονάδα , αρκεί να το δηλώσουν εγγράφως στο mailτου συλλόγου έως τις 27 Νοεμβρίου .
  4. Οι μόνιμοι συνάδελφοι που μισθοδοτούνται από την διεύθυνση Ανατολικής Αττικής ψηφίζουν μόνο με την επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας.
  5. Οι μόνιμοι συνάδελφοι , αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ , είτε έχουν καταβάλει την συνδρομή τους ( 30 ευρώ ) με τραπεζική κατάθεση και ψηφίζουν με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης , είτε την ημέρα των εκλογών καταβάλλουν την συνδρομή τους στα μέλη του ΔΣ με μετρητά με δυνατότητα τριών μηνιαίων δόσεων των 10 ευρώ και ψηφίζουν με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την απόδειξη που θα λάβουν από το μέλος του ΔΣ .
  6. Οι αναπληρωτές συνάδελφοι, είτε έχουν καταβάλει την συνδρομή τους ( 15 ευρώ ) με τραπεζική κατάθεση και ψηφίζουν με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης , είτε την ημέρα των εκλογών καταβάλλουν την συνδρομή τους στα μέλη του ΔΣ με μετρητά με δυνατότητα τριών μηνιαίων δόσεων των 5 ευρώ και ψηφίζουν με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την απόδειξη που θα λάβουν από το μέλος του ΔΣ . Υπενθυμίζουμε πως το σύνολο της συνδρομής τους ( 15 ευρώ ) ο συλλογος το αποδίδει στην ΔΟΕ.
  7. Οι ωρομίσθιοι/ιες συνάδελφοι και συναδέλφισσες απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής συνδρομής .
  8. Οι συνάδελφοι μόνιμοι ή αναπληρωτές που εργάζονται σε παραπάνω από μια σχολική μονάδα ( ειδικότητες ) ψηφίζουν στο εκλογικό κέντρο που ανήκει η σχολική μονάδα που έχουν οργανική ή της πρώτης τοποθέτησης τους.
  9. Οι αποσπασμένοι σε γραφεία καθώς και αυτοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια ψηφίζουν στο εκλογικό κέντρο της Παλλήνης , εκτός αν δηλώσουν το εκλογικό κέντρο της Ραφήνας έως τις 27/11

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Ο πρόεδρος                                                                                                     Η γραμματέας

                                                 Βερέτσος Κ.                                                                                                      Γείτονα Α