Παλλήνη:27-8-2023                                                            προς

Α..Π: 117                                                     όλους τους συναδέλφους μας

Οι αυτοαποκαλούμενοι αιρετοί του κλάδου , που προέκυψαν μέσα από την διαδικασία φάρσα των ηλεκτρονικών εκλογών της Κεραμέως , έχουν κατανοήσει πια ξεκάθαρα πως ο δήθεν τίτλος τους δεν τους έχει προσδώσει καμιά νομιμοποίηση στα μάτια των εκπαιδευτικών της Ανατολικής Αττικής .

Άτομα που τους έχει γυρίσει την πλάτη το 86% των συναδέλφων τους και παρόλα αυτά εξακολουθούν να σφετερίζονται τον τίτλο του αιρετού είναι ικανά να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη που ευτελίζει τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής και προσβάλει τους συναδέλφους που απευθύνονται στο ΠΥΣΠΕ για να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους .

Συγκεκριμένα , οι αυτοαποκαλούμενοι αιρετοί δημοσιεύουν φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των ανεπίσημων και πρόχειρων εγγράφων των συνεδριάσεων του ΠΥΣΠΕ . Τα έγγραφα αυτά περιλαμβάνουν ονόματα συναδέλφων , οι οποίοι τα βλέπουν δημοσιοποιημένα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χωρίς να έχουν δώσει την συγκατάθεση τους . Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανάρτηση φωτογραφιών, που αφορούσαν αποσπάσεις και τοποθετήσεις υπεράριθμων ΠΕ 60 το απόγευμα της 24ης του Αυγούστου από τους συγκεκριμένους κυρίους, ενώ η επίσημη ανακοίνωση από την διεύθυνση Ανατολικής Αττικής στην ιστοσελίδα της έγινε το μεσημέρι της 25ης Αυγούστου !

Κατανοούμε πως οι συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ έχουν την δυνατότητα να ενημερώνουν προσωπικά τους συναδέλφους είτε τηλεφωνικά , είτε με γραπτό προσωπικό μήνυμα, πρακτική που διαχρονικά εφαρμοζόταν από τους πραγματικούς αιρετούς του κλάδου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπεται η δημοσίευση φωτογραφιών ανεπίσημων εγγράφων !

Εξάλλου νωπή στην μνήμη μας είναι η αντίδραση των αυτοαποκαλούμενων αιρετών, όταν το περασμένο καλοκαίρι συνδικαλιστική παράταξη είχε δημοσιεύσει έγγραφα της διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής !

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καλέσουμε τον διευθυντή εκπαίδευσης να διαφυλάξει την διαδικασία και να προβεί στις δέουσες ενέργειες που θα προστατεύσουν τους συναδέλφους που απευθύνονται στο ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής.

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Ο πρόεδρος                                                                                                        Η γραμματέας

Κ. Βερέτσος.                                                                                                           Α. Γείτονα