Εκτύπωση

                   

                  Παλλήνη:24-11-2022                                                                                           προς

                     Αριθμ.Πρωτ.: 71                                                                        όλους τους συναδέλφους μας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να εγγραφούν ως μέλη στο Σύλλογο μας. Με απόφασή του έχει μειώσει τη συνδικαλιστική συνδρομή των συναδέλφων αναπληρωτών στα 15 ευρώ (από τα οποία και τα 15 κατατίθενται στη ΔΟΕ).Όμως το σύστημα μισθοδοσίας τους δεν επιτρέπει την αυτόματη παρακράτηση της συνδρομής για την εγγραφή τους στο Σύλλογο και για αυτό θα πρέπει να καταβάλουν το σχετικό ποσό με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

  1. Με ηλεκτρονική κατάθεση του σχετικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου.

Τράπεζα Πειραιώς , Αριθμός λογαριασμού GR 5601 7200 9000 50090701 12804

Στην αιτιολογία γράφουμε: Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, συνδρομή συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος» σχολικό έτος 2022 -2023. Το καταθετήριο αποτελεί απόδειξη πληρωμής και τεκμήριο εγγραφής μέλλους στο σύλλογο.

  1. Με μετρητά στον ταμία του ΣυλλόγουΚαζακίδη Βασίλη , τηλ 6989990454, e-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη. Ο ταμίας βρίσκεται καθημερινά στο σχολείο του από 10:00 έως 14:00 , αρκεί να υπάρχει προηγουμένως τηλεφωνική επικοινωνία.
  2. Με μετρητά στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σε κάθε περίπτωση η απόδοση της συνδρομής δηλώνει την προσωπική συνειδητή απόφαση του εργαζόμενου να είναι συνδικαλισμένος και να παλέψει συλλογικά για τα δικαιώματά του και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να γίνεται «υποχρεωτικά». Κατανοούμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μελών του συλλόγου μας από την ασκούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, άλλωστε αυτήν τη βιώνουμε όλοι μας, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα χρήματα δε φτάνουν για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε την εξοικονόμηση κάθε ευρώ, αλλά σε μια εποχή που οι επιθέσεις ενάντια στην Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση και στα εργασιακά μας δικαιώματα εντείνονται, οι «υποχρεώσεις μας» απέναντι στην υπηρεσία διαρκώς αυξάνονται και τα δικαιώματα λιγοστεύουν είναι απαραίτητο να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από το σύλλογο μας και τα συνδικάτα και κανείς να μην είναι μόνος και απροστάτευτος σε οποιαδήποτε μορφή αυθαιρεσίας και καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και της παιδαγωγικής ελευθερίας στα σχολεία.

Καταβάλλοντας τη συνδρομή μας:

Το ΔΣ του συλλόγου