Παλλήνη: 12-5-2021                                                                          Προς όλους

Αριθμ.Πρωτ.: 132                                                                         τους συναδέλφους μας

Την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η προσφυγή των εικαστικών εκπαιδευτικών ενάντια στην έξωση της Τέχνης από το Λύκειο .

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα , το ΔΣ του συλλόγου "Αλ.Δελμούζος" παράλληλα με τη στάση εργασίας της ΔΟΕ 11:00΄ - 14:00 προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική   στάση εργασίας ( τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου και τις τρεις τελευταίες του απογευματινού κύκλου) .

Ο Πρόεδρος                                                                        ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                                                     Σάββας    Σεχίδης