ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 3ου Δ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Καταγγέλλουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τη διεύθυνση του 3ου Δ.Σ. Αρτέμιδας για μεθόδευση  στησίματος απεργοσπαστικού μηχανισμού, παραβίασης του ωραρίου των εκπαιδευτικών και για προσπάθεια τρομοκράτησης .

Συγκεκριμένα, με γραπτή ανακοίνωσή στις 4/10/18 στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου διδασκόντων ενημέρωνε για τα εξής: «Αύριο5/10/18 το ολοήμερο θα καλυφθεί με το προσωπικό ασφαλείας κανονικά ως  τις 4μμ. Για τη σίτιση θα χρειαστούμε 3 εκπαιδευτικούς ως 2μμ. Καλύτερα να είναι εθελοντές παρά να γίνει απευθείας ανάθεση (προσωπικό ασφαλείας). Από 2μμ ως 4:15μμ το ολοήμερο θα το καλύψουν ο υποδιευθυντής και ο υποδιευθυντής μαζί με τους 2 εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν στάση…» Και η ανακοίνωση κατέληγε: «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ (Γράψτε μόνοι σας)».

Είναι φανερή η μεθόδευση για στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού με το επιχείρημα ότι πρέπει να οριστεί προσωπικό ασφαλείας κάτι που πουθενά δεν προβλέπεται για τα σχολεία και αυτό συνιστά από μόνο του και υπέρβαση καθήκοντος.

Παράλληλα μας εξοργίζει το γεγονός ότι, για μια ακόμη φορά, ο πρόεδρος του Δ.Σ ενώ γνώριζε το γεγονός δεν ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ όπως όφειλε και αντ΄αυτού τις επόμενες μέρες μέλος της πλειοψηφούσας παράταξης, των Προοδευτικών Ρευμάτων, «όλως τυχαίως» επισκέφτηκε το σχολείο.