«Ενημέρωση για αιμοδοσία εκπαιδευτικών που εργάζονται σε σχολεία του Συλλόγου μας ( πρώην 3ου Γραφείου) »

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εθελοντικών αιμοδοσιών των εκπαιδευτικών που διοργανώνει η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής σε συνεργασία με τον Σύλλογό μας, με τους συλλόγους των εκπαιδευτικών της περιφέρειάς της και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία την:

  • Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, στο 1ο Δ.Σ. Ραφήνας (Χρυσ. Σμύρνης 10, Ραφήνα, τηλ.: 22940/24700), για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία Νέας Μάκρης, Μαραθώνα, Τύμβου, Γραμματικού, Κάτω Σουλίου, Αγίας Μαρίνας, Αρτέμιδας και Ραφήνας. Δηλώσεις συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0pQAXIPjchl_fEQnX_wGuSh_O7VjIT5gYlBaaMblW-CUx_A/viewform
  • Απρίλιος 2020 (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί) στο 1ο Δ.Σ. Γλυκών Νερών (Κοραή και Καραϊσκάκη, Γλυκά Νερά, τηλ.: 210/6658444) για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία Γλυκών Νερών, Γέρακα, Παλλήνης, Πικερμίου, Ανθούσας και Σπάτων.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες από 9:00-13.30. Ωστόσο, για τη διευκόλυνση του συνεργείου αιμοληψίας, συνιστάται οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν να έχουν προσέλθει μέχρι τις 13:00. Επίσης, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η άσκοπη ταλαιπωρία των συναδέλφων, καλό είναι να μη δηλώσουν συμμετοχή όσοι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν είναι σε θέση να δώσουν αίμα (επισυνάπτεται σχετική ενημέρωση του Νοσοκομείου).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να δηλώσουν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις αιμοδοσίες στον ανωτέρω σύνδεσμο το αργότερο μέχρι δύο ημέρες πριν την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.

Για την καλύτερη οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας ως προς τον αριθμό των αιμοληπτών και την έγκαιρη εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών, δεν θα γίνονται δεκτοί εκπαιδευτικοί που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.