Εκτύπωση

 

Παλλήνη: 20-7-2019                                                                          

Αριθμ.Πρωτ.:  164 

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να προκηρύξει άμεσα απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

Στο πλαίσιο της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ, η πλειοψηφία των αντιπροσώπων του Συλλόγου μας (Προοδευτικά Ρεύματα, ΑΣΕ-ΠΑΜΕ, Παρεμβάσεις, Πρωτοβουλία) εκτός του αντιπροσώπου της ΔΗ.ΣΥ. στήριξαν την πρόταση για ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης που προβλέπεται στο νόμο 4547/18 (αξιολόγηση στελεχών, προγραμματισμός και αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων) όπως εξειδικεύεται με την υπουργική απόφαση 1816/ΓΔ4/11-01-2019.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε συνέχεια της πρότασης αυτής καλεί το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αφού λάβει υπόψη τις αποφάσεις των Δ.Σ. και των Γ.Σ. των Συλλόγων της χώρας, να προκηρύξει άμεσα απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης και να πάρει επιπλέον έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα (νομικά, οργανωτικά) για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης για την προετοιμασία του κλάδου από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και ανάλογα με τη στάση της Δ.Ο.Ε. θα καθορίσει την παραπέρα πορεία του και θα κλιμακώσει τις δράσεις του.

 

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                                                   Κων/νος  Βερέτσος