1-2-2018

Αρθμ.Πρωτ. : 8

Προς : Τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. «Αλέξανδρος Δελμούζος»

Συγκέντρωση δικαιολογητικών από τον Σύλλογο που απαιτούνται για τη διεκδίκηση των αναδρομικών του 13ου  και 14ου μισθού μέσω της δικαστικής οδού

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. για να διευκολύνει του συναδέλφους, που είναι εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας, αποφάσισε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διεκδίκηση των αναδρομικών του 13ου  και 14ου μισθού μέσω της δικαστικής οδού, στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2018, από τις 09.00 π.μ έως 02.00 μ.μ. Τα σχετικά έγγραφα μπορούν να κατατεθούν και από έναν εκπαιδευτικό για κάθε σχολική μονάδα.

Σχετικά με την επιλογή δικηγόρου ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία επιλογής και έκφρασης προτίμησης για ευνόητους λόγους. Η προσφυγή είναι ατομική υπόθεση – επιλογή του κάθε συναδέλφου. Άλλωστε πολλοί μπορεί να είναι οι συνάδελφοι που έχουν εμπιστοσύνη σε άλλους δικηγόρους ή επιθυμούν να  αναζητήσουν από μόνοι τους άλλη προσφορά. Για τους συναδέλφους που θα επιλέξουν να προσφύγουν μέσω του Συλλόγου παρακάτω κοινοποιούμε όλες τις προσφορές που έχουν έρθει στο σύλλογο μέχρι σήμερα.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και το σχετικό ποσό ανάλογα με το δικηγορικό γραφείο της επιλογής τους (μπορείτε να τα βρείτε στις συνημμένες προσφορές).

Σημείωση : Για τον τρόπο έκδοσης των σχετικών δικαιολογητικών έχουν δοθεί διευκρινήσεις για τους Δ/ντές και τους εκπαιδευτικούς από τη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Ο Πρόεδρος                                                                        O Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                                                 Κων/νος  Βερέτσος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ  Γ. ΔΑΛΑΚΟΥ - Ε. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ - Γ. ΞΥΝΟΓΑΛΑ  & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ