4-9-2018

Αριθμ. Πρωτ. : 97

Οικονομική στήριξη των πληγέντων συναδέλφων και μαθητών μας

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας  από την πρώτη στιγμή της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι και στο Νέο Βουτσά παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις. Πολλές φορές μέχρι και σήμερα μέλη του Δ.Σ. επισκέφθηκαν  τις πληγείσες περιοχές και ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους πληγέντες. Δυστυχώς ανάμεσα στα θύματα ήταν αρκετά  παιδιά που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, μερικά από αυτά πρώην μαθητές μας. Όπως γνωρίζετε  συναδέλφισσα, συνταξιούχος, ήταν  μέσα στους συνανθρώπους μας που χάθηκαν. Αρκετές   κατοικίες συναδέλφων καταστράφηκαν τελείως από τη φωτιά ή  έπαθαν σοβαρές ζημιές και δεν είναι κατοικήσιμες αυτήν τη στιγμή. Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Π.Ν.Α Ραφήνας και είναι αδύνατο να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου από την αρχή τόνισε ότι το σημαντικό είναι να είμαστε εκεί όταν θα σβήσουν οι προβολείς της δημοσιότητας και οι συνάνθρωποί μας θα μείνουν μόνοι με τις στάχτες τους.

Σε μια πρώτη κίνηση, με στόχο την έμπρακτη στήριξή τους θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και  αλληλεγγύης στους πληγέντες.

Παρακαλούμε τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων και τις Προϊστάμενες των νηπιαγωγείων να συγκεντρώσουν από όσους συνάδελφους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά από το υστέρημά τους όποιο  ποσό μπορούν   και να το καταθέσουν στον παρακάτω λογαριασμό αναγράφοντας στο καταθετήριο το όνομα του σχολείου τους. :

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : Τράπεζα Πειραιώς 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5009-070112-804

ΙΒΑΝ : GR 5601720090005009070112 804

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΣΥΛ.ΔΑΣΚ-ΝΗΠ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στο σύνολό του για  έμπρακτη  βοήθεια  και ανακούφιση των συναδέλφων μας , αλλά και για τις οικογένειες των μαθητών μας που κατοικούν στην περιοχή και έχουν πληγεί. Για όλες τις δράσεις αυτές θα υπάρχει ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                                 Κων/νος  Βερέτσος