ΠΑΛΛΗΝΗ 27/7/2018

Προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

διά της Δ.Ο.Ε.

Έκκληση προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών για οικονομική στήριξη των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση  για προσφορά στους πληγέντες συνανθρώπους μας αλλά και στους   συναδέλφους μας, από όλη τη χώρα. Πρόεδροι Συλλόγων Π.Ε , συνάδελφοι αναπληρωτές, μόνιμοι ,συνταξιούχοι , ο Πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας – που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου-τηλεφωνούν δηλώνοντας τη διάθεση τους να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Άλλοι, προσφέροντας εθελοντική εργασία, άλλοι οικονομική βοήθεια και άλλοι κάνοντας γνωστό ότι μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες κτλ.. Σε κάθε περίπτωση οι συνάδελφοι μας αλλά και ο απλός κόσμος , στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και συγκινητικής αλληλεγγύης στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου με ψυχραιμία από την πρώτη στιγμή παρακολουθούν τις εξελίξεις . Άμεσα επικοινώνησαν με συναδέλφους- με όσους ήταν δυνατόν- που κατοικούν στην πληγείσα περιοχή. Κλιμάκιο του Συλλόγου επισκέφθηκε την περιοχή αρκετές φορές και ήδη προγραμματίζει μια σειρά δράσεων για να ανακουφίσει τον πόνο των πληγέντων. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη ειδών  ρουχισμού και τροφίμων αφού  η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και  οι προμήθειες σε αυτά τα δύο συγκεκριμένα είδη είναι επαρκείς.

Πιστεύουμε ότι το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι και να είμαστε εκεί, όταν θα σβήσουν οι προβολείς της δημοσιότητας και οι συνάνθρωποί μας θα μείνουν μόνοι με τις στάχτες τους. Όσοι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών θέλουν να προσφέρουν οικονομικά  μπορούν να το καταθέσουν το σχετικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό :

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : Τράπεζα Πειραιώς 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5009-070112-804

ΙΒΑΝ : GR 5601720090005009070112 804

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΣΥΛ.ΔΑΣΚ-ΝΗΠ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στο σύνολο του για  έμπρακτη  βοήθεια  και ανακούφιση των συναδέλφων μας , αλλά και για τις οικογένειες των μαθητών μας που κατοικούν στην περιοχή και έχουν πληγεί. Για όλες τις δράσεις αυτές θα υπάρχει ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                                                         Ο Πρόεδρος                                                       Ο  Γραμματέας                                                         

  Σάββας Σεχίδης                                                        Κων/νος  Βερέτσος