Παλλήνη 6– 2 - 2018                                           Προς

Aριθμ.Πρωτ. : 15                                    όλα τα μέλη του συλλόγου μας

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις όλων των συναδέλφων, μονίμων κ αναπληρωτών, κατά της αδιοριστίας στην εκπαίδευση

Οι αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕΑΔ, ΣΑΚΕΑ, ΣΑΤΕΑ, ΣΑΝ, ΠΑΣΑΔ) έχουν ήδη εξαγγείλει την ανάγκη για κινητοποίηση-συλλαλητήριο σχετικά με την αδιοριστία στην εκπαίδευση. Στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων και των ενημερώσεων από διάφορους φορείς και Ομοσπονδίες εκπαιδευτικών συναποφασίστηκε η διεξαγωγή κινητοποίησης την Παρασκευή 02/03/2018.

Η ημέρα, Παρασκευή, επελέγη μιας και δίνεται η δυνατότητα έτσι σε αναπληρωτές από μακρινές περιοχές να συμμετάσχουν στις δράσεις που θα προγραμματιστούν, και που μπορεί να έχουν διάρκεια, χωρίς την πίεση της επιστροφής τους.

Καλούμε τη ΔΟΕ να οριστεί η παραπάνω ημέρα ως ημέρα απεργίας, προκειμένου να γίνει μαζικότερη η κινητοποίηση. Η ΟΛΜΕ και η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ήδη έχουν ανταποκριθεί θετικά στην κινητοποίηση, ενώ αναμένεται να συναποφασιστεί η ακριβής ώρα και ο τόπος του συλλαλητηρίου.

Συνάδελφοι,

Οι συνάδελφοι αναπληρωτές είναι αόρατοι για το Υπουργείο, όμως, δεν μπορεί και δε γίνεται να είναι  ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ! Οι συνάδελφοι αναπληρωτές είναι μέλη των τοπικών συλλόγων  και κρίνουμε ότι πρέπει το ζήτημα να αναδειχθεί σε αυτούς και να στηριχτεί με αποφάσεις στήριξης και συμμετοχής στην κινητοποίηση και σε επίπεδο σωματείων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στηρίζει την  προσπάθεια κινητοποίησης όλων των συναδέλφων, μονίμων κ αναπληρωτών, κατά της αδιοριστίας στην εκπαίδευση, με σκοπό την περαιτέρω αγωνιστική κινητοποίηση όλων μας και την κλιμάκωση του αγώνα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εάν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συναδέλφων που θα μεταβούν στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις θα μισθώσει λεωφορείο για τη μετάβασή τους.

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γενική Γραμματέας

Σάββας Σεχίδης                                               Χαρά Γαλανοπούλου