Εκτύπωση

 

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση η οποία θα υπάρχει και έξω από τα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών 

H Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, από τις 08.30 π.μ. – 14.00 μ.μ.. Η ψηφοφορία από τις 14.00 π.μ. και λήξη 18:30 μ.μ.

 

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Θα λειτουργήσουν 3 εκλογικά τμήματα .

Στο 1ο  Εκλογικό τμήμα ψηφίζουν  οι συνάδελφοι από ΑΒΕΡΗ ΕΩΣ και ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ

Στο 2ο  Εκλογικό τμήμα ψηφίζουν οι συνάδελφοι από ΚΑΣ  έως και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στο 3ο  Εκλογικό τμήμα ψηφίζουν ΠΑΠΑΕ έως και Ω

 

ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ

Ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα καταθέτοντας ταυτόχρονα την «Υπεύθυνη Δήλωση» ή επιδεικνύοντας την απόδειξη πληρωμής.

Στο ψηφοδέλτιο για τους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο βάζουμε έως και 7 σταυρούς και για την Ελεγκτική Επιτροπή μέχρι και 3 σταυρούς

 

ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

Οι συνάδελφοι αυτοί θα συμπληρώσουν «Υπεύθυνη Δήλωση – Εξουσιοδότηση» με την οποία θα δηλώνουν ότι επιθυμούν να είναι μέλη του Συλλόγου Αλέξανδρος Δελμούζος και θα εξουσιοδοτούν τον εκκαθαριστή μισθοδοσίας να κάνει τη σχετική παρακράτηση της συνδρομής των 30 Ευρώ από το μισθό του σε τρεις δόσεις των 10 Ευρώ ( Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος).  Χωρίς να καταβάλουν χρήματα την ημέρα αυτή εισέρχονται και παραδίδουν την «Υπεύθυνη Δήλωση – Εξουσιοδότηση» στην Εφορευτική Επιτροπή και ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση η οποία θα υπάρχει και έξω από τα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Για τους συναδέλφους μας αναπληρωτές το σύστημα μισθοδοσίας τους δεν επιτρέπει την αυτόματη παρακράτηση της συνδρομής (ακόμη κι αν υπήρχε έγγραφη εξουσιοδότησή τους). Με απόφαση του το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει μειώσει τη συνδρομή τους στα 15 ευρώ (από τα οποία και τα 15 κατατίθενται στη ΔΟΕ). Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου την ημέρα της Γ.Σ. καταβάλλοντας τη συνδρομή τους. Για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να επιδείξουν στην εφορευτική επιτροπή την απόδειξη πληρωμής.

 

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΜΟΥΖΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ

Για τους  μόνιμους συνάδελφους όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι εργάζονται σε σχολεία του «Δελμούζου» με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ ή Σύλλογο ( Εξαιρούνται οι συνάδελφοι που έχουν οργανική στους Συλλόγους «Σωκράτης» , « Κ.Σωτηρίου και « Βάρης –Βούλας – Βουλιαγμένης») δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει παρακράτηση συνδρομής από τη μισθοδοσίας τους. Όσοι από αυτούς θέλουν να γίνουν μέλη του Δελμούζου και να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Σύλλογο μας, θα πρέπει να καταβάλουν τη συνδρομή τους στο Δελμούζο την ημέρα των εκλογών.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Όποιος όμως συνάδελφος από αυτούς δεν είναι μέλος κάποιας ΕΛΜΕ και επιθυμεί να εγγραφεί και να ψηφίσει στο Δελμούζο θα πρέπει να πληρώσει τη συνδρομή του ώστε να γίνει μέλος του συλλόγου μας. . Για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι συνάδελφοι αυτοί θα πρέπει να επιδείξουν στην εφορευτική επιτροπή την απόδειξη πληρωμής.