8-9-2017

Κατάθεση υποψηφιοτήτων παρατάξεων ή μεμονωμένων υποψηφίων για τις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων για την 86η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας παρακαλούνται οι επικεφαλής παρατάξεων ή οι μεμονωμένοι συνάδελφοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων για την 86η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 , από τις 20.00 έως και τις 21.00, στα γραφεία του Συλλόγου ( 1Ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης – Εθνικής Αντιστάσεως και Μαυρομιχάλη).

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υποψηφιότητας , σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων ( μόνιμοι – αποσπασμένοι- αναπληρωτές) αρκεί να εργάζονται στα δημοτικά και νηπιαγωγεία ευθύνης του συλλόγου μας και να είναι μέλη του, να έχουν δηλαδή εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομή) στο Σύλλογο.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητο να γίνει από τους εκπροσώπους των παρατάξεων στα γραφεία του Συλλόγου και με ταυτόχρονη αποστολή e-mail του ψηφοδελτίου (λογότυπο- υποψήφιοι) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου. Το ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνει το λογότυπο, το επώνυμο ,το όνομα και το πατρώνυμο (με πεζά γράμματα) των υποψηφίων.

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                                                 Άγγελος   Πούλος