Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα, Δικηγόρος: Σχετικά με το υπ' αριθμόν 11426/19-9-2013 έγγραφο του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής καθώς και οι τοποθετήσεις στην Α Αθήνας - Δυνατοί τρόποι αντίδρασης -συλλογικοί αλλά ατομ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο
Details

Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα, Δικηγόρος:  Σχετικά με το υπ' αριθμόν 11426/19-9-2013 έγγραφο του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής καθώς και οι τοποθετήσεις στην Α Αθήνας - Δυνατοί τρόποι αντίδρασης -συλλογικοί αλλά ατομικοί.

Πηγή : ΔΟΕ

blog comments powered by Disqus

Επισκέπτες on line

Έχουμε 60 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Η ιστοσελίδα μας αναβαθμίζεται

Όροι χρήσης

Ο Σύλλογος Δελμούζος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες, στους χώρους του διαδικτυακού του τόπου,  προσωπικές ιδέες και αντιλήψεις που εκφράζονται μέσω των άρθρων που φιλοξενεί..Οι υπογράφοντες των άρθρων και των σχολίων παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο τους.

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. ο διαχειριστής της ιστοσελίδας διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να αφαιρέσει σχόλια για οποιοδήποτε άρθρο , που προσβάλλουν, θίγουν ή απειλούν πρόσωπα και δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Επομένως, εναπόκειται στα επισκέπτες μας να είναι προσεκτικοί στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα συνανθρώπων μας, των μελών του Συλλόγου και των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες της ιστοσελίδας , καθώς και να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

Επίσης διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνει τις προσβλητικές λέξεις ή να διαγράφει εξ’ ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο σχόλιο. Ας σεβαστούμε όλοι το βήμα διαλόγου που μας δίνει ο Σύλλογος Δελμούζος και τη φιλοξενία που μας παρέχει.